DSC07351

Kwalitatief schrijnwerk

RECON Bouw heeft zijn expertise in het eigenhandig vervaardigen en plaatsen van zowel houten binnen – en buitenschrijnwerk als PVC ramen en deuren. Een unieke combinatie van vakmanschap met de nieuwste technologie, al meer dan 40 jaar lang.

DSC07568
DSC07568

Houten binnen -en buitenschrijnwerk

In ons atelier wordt kwalitatief houten binnen- en buitenschrijnwerk professioneel vervaardigd door onze vakmannen.  Jarenlange ervaring in combinatie met jonge schrijnwerkers die de stiel leren, zijn hierbij de ingrediënten van ons succesverhaal. Onze productieleider hout en onze werfleiders afwerking, zorgen bovendien voor een vlekkeloze planning, coördinatie en opvolging.

Door onze jarenlange ervaring in buitenschrijnwerk en het steeds volgen van de nieuwste trends in keuze en gebruik van de beste materialen, is de bouwheer zeker van een perfecte plaatsing en afwerking.

Houten ramen en deuren, dakkapellen, garage- & tuinpoorten en veranda’s, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

DSC07398
DSC07398

PVC ramen en deuren

PVC ramen en deuren worden vervaardigd in onze degelijk uitgeruste productiehal te Adegem. Het systeem van PVC ramen en deuren in het gamma van RECON Bouw, bevat een ruime keuze hoogtechnologische profielen die onderworpen werden aan de strengste testen voor hedendaagse pvc ramen of deuren.

Onze pvc ramen en deuren scoren hoog inzake duurzaamheid, stevigheid, thermische en akoestische isolatie.

De productieleider, werkvoorbereider en opmeter maken hier het plaatje compleet.

Reconbouw Veldegem 91
Reconbouw Veldegem 91

Eigen plaatsing schrijnwerk

Niet alleen de productie & vervaardiging gebeurt in eigen huis, ook voor de plaatsing kunnen we beroep doen op eigen professionele schrijnwerkers. We hebben ploegen die zich meer focussen op het binnenschrijnwerk, terwijl andere zich toespitsen op het buitenschrijnwerk. Ook enkele klusjesmannen en stukadoors mogen we trots tot ons eigen vakkundig team rekenen.