Totaalrenovatie

U wilt uw woning, villa, appartement een volledige facelift geven of volledig renoveren?

Wij beschikken over een team van wel 100 vakmensen die een totaalproject van design tot realisatie tot een goed einde kunnen brengen. RECON Damage Solutions helpt u verder.

 •  
 •  
 •  

Diensten

 • Woning aanpassen aan de toekomst
 • Energie
 • Afbraakwerken en uitbraakwerken
 • Verwijderen pleisterwerken
 • Asbestverwijdering
 • Ruwbouw metselwerken
 • Timmerwerken
 • Vervangen van pvc of houten ramen en deuren
 • Binnenschrijnwerk, binnendeuren, trappen
 • Vervangen bevloering door tegels of parket
 • Inbouw maatkasten en designkeukens uit eigen atelier
 • Sanitair, badkamerinrichting en CV
 • Vernieuwen elektrische installatie en keuring
 • Schilderwerken

Woning aanpassen aan de toekomst

Een totaalrenovatie in het kader van ouder worden? Dat kan ook! U wordt professioneel begeleid voor de aanpassing van uw woning aan de toekomst. Zo zorgen wij onder andere dat uw niveaus gelijk worden, uw woning drempelluw, uw vloeren slipvrij en sanitair aangepast wordt. Een traplift plaatsen behoort ook tot de mogelijkheden.

Energie

Welke isolatie steken? Hoeveel en waar? Wij helpen u met ons energieadvies in de keuze voor het nodige energetisch wooncomfort en bezorgen u een lagere energiefactuur na het renovatieproject.

Afbraakwerken en uitbraakwerken

Bij een totaalrenovatie horen ook de noodzakelijke demontagewerken. Alles wordt zorgvuldig uitgebroken zodat we ook de kosten minimaliseren voor uw totaalrenovatie.

Verwijderen pleisterwerken

Een goede woningrenovatie begint bij het oude pleisterwerk vakkundig te verwijderen, zodat we later een goede ondergrond hebben om te schilderen of te betegelen.

Asbestverwijdering

In vele woningen komen we onverwachts asbest tegen, wij zijn hierop voorzien en zorgen dat dit correct verwijderd wordt. Onze zusterfirma (www.recondamage.be) heeft de nodige accreditaties om uw woning opnieuw gezond te maken.

Ruwbouw metselwerken

Uw renovatiewerken zullen heel vaak ruwbouwwerken bevatten, die vaak op voorhand moeilijk in te schatten zijn. Wij zorgen echter dat u op uw twee oren kan slapen.

Timmerwerken

Een verbouwing gaat altijd samen met noodzakelijke timmerwerken. Voor uw daktimmerwerk of gevelbekleding hebben wij al jaren ons eigen mensen in dienst, echte vakmensen. Uw heeft een totaalrenovatie te Knokke-Heist? Ook wij hebben ervaring in colombages.

 

Vervangen van pvc of houten ramen en deuren

Onze eigen schrijnwerkatelier heeft een uitstekende reputatie in luxueus houten buitenschrijnwerk in massief hardhout (Afzelia, afrormosia, eik, …), zowel landelijke, moderne als villastijl. Neem gerust een kijkje op www.reconschrijnwerk.be.

Binnenschrijnwerk, binnendeuren, trappen

Wand- en plafondafwerking en het plaatsen van stijlwanden behoren tot essentiële werken in een totaalverbouwing. Het vervangen of opfrissen van uw binnendeuren is essentieel voor een prachtige uitstraling van uw verbouwing.

Vervangen bevloering door tegels of parket

Bij ons kan u kiezen uit een oneindig aanbod aan verschillende tegelsoorten of parketten. Vakkundig en smaakvol geplaatst en eventueel behandeld door onze diensten.

Inbouw maatkasten en designkeukens uit eigen atelier

RECON Schrijnwerk heeft een eigen keuken- en kastenafdeling die jaarlijks enkele fantastische mooie keukens bouwt. Fineer, massief of laminaat is mogelijk. Alles is volledig op maat en door eigen ervaren mensen geplaatst, onder het strenge toezicht van onze interieurspecialisten. Onze kwaliteit is uitmuntend. Vraag naar onze referenties.

Sanitair, badkamerinrichting en CV

Het vernieuwen van uw sanitaire toestellen gebeurt met evenveel zorg. Ook badkamerkasten, een inloopdouche of een extra badkamer kan.

Vernieuwen elektrische installatie en keuring

Elektriciteit zonder zorgen. Wij hebben vaste partners die tijdig en volgens de afspraken opleveren, zelf als we domotica-toepassingen in uw totaalrenovatie moeten opnemen.

Schilderwerken

Indien gewenst kunnen we ook uw schilderwerken verzorgen. Zo kan u het hele verbouwproject aan een vaste prijs en in een vaste termijn doorlopen.

Hoogwaardige referenties dankzij jarenlange ervaring en het vakmanschap van onze medewerkers.

Efficiënte projectaanpak, in het bouwen van kwaliteitsvolle,
duurzame, ecologische woningentot oplossingen voor professionelen
in diverse sectoren.