TE KOOP: Villa Ostrea, Nieuwpoort

Al 40% verkocht!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Alle Afbeeldingen bekijken
           

Wonen op niveau

In Nieuwpoort bouwen wij 20 moderne nieuwbouw appartementen met ondergrondse garages. Deze appartementen, met zicht op de Veurnevaart, zijn gelegen op wandelafstand van het Marktplein.

De voorverkoop is gestart met uitzonderlijk aantrekkelijke prijzen. Vlugge beslissers doen hiermee een uitstekend voordeel!

Troeven van het project

  • Topligging in Nieuwpoort-Stad met meerwaarde-potentieel.
  • Maatkeuken én vloerverwarming inbegrepen in basisprijs.
  • Hoogwaardige isolatie mét zonnepanelen inbegrepen

 

Ligging

Dit project is een volgende stap in de volledige vernieuwing van de Pieter Deswartelaan, wat zonder twijfel een van de beste liggingen van Nieuwpoort-Stad is en steeds beter zal worden. Na de heraanleg van de laan is de meerwaarde een zekerheid. Het hele jaar door is het in Nieuwpoort-Stad aangenaam vertoeven zowel voor de vaste inwoners als de vakantieverblijvers. Alle ontspanningsmogelijkheden liggen op wandelafstand: de vissershaven, de jachthaven, de culturele activiteiten, het Marktplein, de restaurantjes aan de kaai en de winkels.
Aan de overzijde van de Veurnevaart verdwijnen de huidige bedrijfsfuncties en komt een stadspark, dit ten laatste 2020.

Afwerking en Kwaliteit

De appartementen hebben verschillende oppervlaktes en beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement heeft een ruim leefterras waarop u gezellig met uw gasten kan tafelen.

U koopt rechtstreeks van de aannemer. Op die manier kunt u profiteren van een uitgebreid standaard pakket en aantrekkelijke handelswaardes. De appartementen zijn uitermate hoogwaardig afgewerkt met onder andere vloerverwarming, een kwaliteitsvolle keuken, een ingerichte badkamer, …
De appartementen zijn bovendien uitermate goed geïsoleerd en beschikken elk over eigen zonnepanelen op het dak. Het energieverbruik wordt zo tot een minimum herleid, het comfort tot een maximum.
Aparte bijkomende bergingen, parkeerplaatsen met berging en garages zijn ter beschikking in de ondergrondse garage. Deze zijn niet inbegrepen in de prijs en kunnen aangekocht worden vanaf 34.000 EUR (excl. kosten).

* De prijsvermelding voor de appartementen omvat de bouwprijs, grondprijs, ereloon architect, veiligheidscoördinator, EPB-verslaggever (excl. notariserelonen, registratierechten op grond en BTW op constructiewaarde)
** Latere uitbreidingen zijn bespreekbaar
VG/WG/GDG/GVKR/GVV

Luxeappartementen Nieuwpoort (met plannen)

1 slaapk.  Appartement  65 > 82 m²  vanaf 156.000 €
2 slaapk.  Appartement  76 > 97 m²  vanaf 206.000 €
3 slaapk.  Appartement  100 > 117 m²  vanaf 248.500 €