TE KOOP: Tramstation, Zwevezele

Uitverkocht
       

Betaalbaar wonen in centrum Zwevezele

In het centrum van het gezellige Zwevezele (Wingene) bouwt RECON Bouw 10 betaalbare woningen van topkwaliteit (zoals altijd)! De woningen zijn zeer centraal gelegen en maar op enkele stappen van alle voorzieningen (winkels, banken, openbaar vervoer, ...)
Moderne architectuur met functioneel ingedeelde ruimtes, een hoogstaand leefcomfort en een hoog isolatieniveau van E47 tot E54 (= minstens 10% beter dan de verplichte norm!). Deze doorzonwoningen zijn ruim en betaalbaar!

Voor elke woning is een garagebox inbegrepen. Daarnaast bieden we ook nog eens 9 extra garages los te koop aan, voor wie een interessante investering wil doen of wie in de straat woont en op zoek is naar een garage/berging.

De woningen hebben elk een volwaardige badkamer (met bad én douche), en een mooie maatkeuken met merktoestellen (vaatwas, koelkast, oven, fornuis, damkap).
Het interieur van de woningen wordt naar eigen smaak afgewerkt en zit in de prijs begrepen voor zover het budget dit voorziet in het lastenboek.
Standaard is er een hoge afwerkingsgraad voorzien. Vraag ernaar!
De indeling van de woning kan aangepast worden mits het technisch uitvoerbaar is en de metselwerken nog niet begonnen zijn. Upgrades aan de afwerking van de woning en/of technieken kunnen altijd besproken worden. RECON Bouw staat garant voor kwalitatieve afwerking en goede service, ook na verkoop.
Vergeet niet; nieuwbouw is nieuw. Het is een investering voor jaren zorgeloos wonen. 25 jaar zonder kosten is geen uitzondering.

Taksen:
Vermelde prijzen zijn zoals steeds exclusief 21% BTW (op het gebouw), 10% registratierechten (op de grondwaarde) en notariskosten. Daar kunnen we jammer genoeg niet onderuit.
Zijn inbegrepen:
Bouwkost ruwbouw tot en met afwerking, uitbreiding distributienetten, bouwcoördinatie, architect, studie stabiliteit & evt. sondering, veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving, klantenbegeleiding, waarborg Wet Breyne, keuring riolering, keuring electriciteit, Blowerdoortest met BCCA-certificaat.
Volgende kosten zijn niet inbegrepen:
Metingskosten, notariskosten verkavelingsakte, aansluitingskosten (Telenet, Belgacom, …), tuinaanleg, opritten, schilderwerken, vloerbekleding op verdieping. Mogelijk legt Wingene een bijkomende last op van 750 EUR per lot voor het plaatsen van speeltuigen in de verkaveling.
Stedenbouwkundige inlichtingen: GVG/WG/VV/GDV/GVKR

Prijzen, afgewerkt incl. grond & garage

Half-open  412 m²  Verkocht
Half-open  312 m²  Verkocht
Half-open  283 m²  Verkocht
Half-open  322 m²  Verkocht
Half-open (garage inpandig)  282 m²  Verkocht
Rijwoning  208 m²  Verkocht
Rijwoning  187 m²  Verkocht
Rijwoning  187 m²  Verkocht
Rijwoning  173 m²  Verkocht
10  Half-open  179 m²  Verkocht
9 Gekoppelde garages  18 m²  inbegrepen in alle woningen
9 Vrije garages  18 m²  Verkocht