TE KOOP: Houtzagerij, Maldegem (Kleit)

Allerlaatste woning!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Alle Afbeeldingen bekijken
         

Zongerichte, ruime woningen in Kleit

Kleit wordt steeds mooier en dat is ons opgevallen! Daarom zal RECON Group er 12 mooie en ruime woningen bouwen met tuinen pal op het zuiden! Alle loten zijn dus perfect zongericht! Het charmante Kleit is mooi gelegen en is een deelgemeente van Maldegem.
RECON bouw creëert een optimaal woongenot: de combinatie van een kwalitatief ontwerp & een ruimtelijk gevoel geven u zowel binnen als buiten genoeg ademruimte. Moderne architectuur met functioneel ingedeelde ruimtes, een hoogstaand leefcomfort en een hoog isolatieniveau van E54 (= 10% beter dan de verplichte norm!). Deze doorzonwoningen zijn ruim en betaalbaar!

De woningen hebben elk een volwaardige badkamer (met bad én douche), en een mooie maatkeuken met merktoestellen (vaatwas, koelkast, oven, fornuis, damkap).
Het interieur van de woningen wordt naar eigen smaak afgewerkt en zit in de prijs begrepen voor zover het budget dit voorziet in het lastenboek.
Standaard is er een hoge afwerkingsgraad voorzien. Vraag ernaar!
De indeling van de woning kan aangepast worden mits het technisch uitvoerbaar is en de metselwerken nog niet begonnen zijn. Upgrades aan de afwerking van de woning en/of technieken kunnen altijd besproken worden. RECON Bouw staat garant voor kwalitatieve afwerking en goede service, ook na verkoop.
Vergeet niet; nieuwbouw is nieuw. Het is een investering voor jaren zorgeloos wonen. 25 jaar zonder kosten is geen uitzondering.

Taksen:
Vermelde prijzen zijn zoals steeds exclusief 21% BTW (op het gebouw), 10% registratierechten (op de grondwaarde) en notariskosten. Daar kunnen we jammer genoeg niet onderuit.

Zijn inbegrepen:
bouwkost ruwbouw tot en met afwerking, uitbreiding distributienetten, bouwcoördinatie, architect, studie stabiliteit & evt. sondering, veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving, klantenbegeleiding, waarborg Wet Breyne, keuring riolering, keuring electriciteit, Blowerdoortest met BCCA-certificaat. 

Volgende kosten zijn niet inbegrepen:
Metingskosten, notariskosten verkavelingsakte, aansluitingskosten (Telenet, Belgacom, …), tuinaanleg, opritten, schilderwerken, vloerbekleding op verdieping.

Stedenbouwkundige inlichtingen: GVG/WG/VV/GDV/GVKR

Woningen te koop

Half open (Landelijke woning)  303  Verkocht
Gesloten (Landelijke woning)  210  Verkocht
Half open (Landelijke woning)  296  Verkocht
Half open (Landelijke woning)  297  Verkocht
Gesloten (Landelijke woning)  205  Verkocht
Half open (Landelijke woning)  290  Verkocht
Half open  290  Verkocht
Gesloten  201  Verkocht
Half open  285  Verkocht
10  Half open  282  Verkocht
11  Gesloten  196  Verkocht
12  Half open  301  268.156 €