TE KOOP: Hof ten Bos, Oudegem

Uitverkocht
     

Rustig wonen aan de Dender

In Oudegem, Hof ten Bos, zullen we 6 grote loten realiseren voor half-open bebouwing. Residentie "De Vaerenberg". Alle woningen hebben een ruime oost-west georiënteerde tuin, en zicht op het landschap. Uniek en rustig gelegen AAN DE DENDER met nabijgelegen fietsas.

RECON bouw creëert een optimaal woongenot: de combinatie van een kwalitatief ontwerp & een ruimtelijk gevoel geven u zowel binnen als buiten genoeg ademruimte. Met functioneel ingedeelde ruimtes, een hoogstaand leefcomfort en een hoog isolatieniveau. Deze doorzonwoningen zijn ruim en betaalbaar!

De woningen hebben elk een volwaardige badkamer (met bad én douche), en een mooie maatkeuken met merktoestellen (vaatwas, koelkast, oven, fornuis, damkap).

Het interieur van de woningen wordt naar eigen smaak afgewerkt en zit in de prijs begrepen voor zover het budget dit voorziet in het lastenboek.
Standaard is er een hoge afwerkingsgraad voorzien. Vraag ernaar!
Upgrades aan de afwerking van de woning en/of technieken kunnen altijd besproken worden. RECON Bouw staat garant voor kwalitatieve afwerking en goede service, ook na verkoop.
Vergeet niet; nieuwbouw is nieuw. Het is een investering voor jaren zorgeloos wonen. 25 jaar zonder kosten is geen uitzondering.

Vermelde prijzen zijn zoals steeds exclusief 21% BTW (op het gebouw), 10% registratierechten (op de grondwaarde) en notariskosten. Daar kunnen we jammer genoeg niet onderuit.
Zijn inbegrepen:
Bouwkost ruwbouw tot en met afwerking, uitbreiding distributienetten, bouwcoördinatie, architect, studie stabiliteit & evt. sondering, veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving, klantenbegeleiding, waarborg Wet Breyne, keuring riolering, keuring electriciteit, Blowerdoortest met BCCA-certificaat.
Volgende kosten zijn niet inbegrepen:
Metingskosten, notariskosten verkavelingsakte, aansluitingskosten (Telenet, Belgacom, …), tuinaanleg, opritten, schilderwerken, vloerbekleding op verdieping.
Stedenbouwkundige inlichtingen: VG/WG/GVV/GDV/GVKR

Woningen te koop

Woning 1  Half-open woning op plan  787 m²  Optie
Woning 2  Half-open woning op plan  599 m²  Verkocht
Woning 3  Half-open woning  494 m²  Verkocht
Woning 4  Rijwoning  490 m²  Verkocht
Woning 5  Rijwoning  508 m²  Verkocht
Woning 6  Half-open woning  3.084 m²  Verkocht