TE KOOP: Hillestraat 'De Geuzen', Adegem

               

Kwalitatief inbreidingproject met betaalbare woningen.

In Adegem bouwt Ascot, in samenwerking met RECON Group 43 woningen in de nieuwe verkaveling; 'De Geuzen'. We verkopen ook 9 bouwgronden zonder bouwverplichting.

Deze verkaveling is een samenwerking van de Kerkfabriek Sint-Medardus van Ursel en RECON Group.

Ligging

De verkaveling is optimaal gelegen op wandelafstand van Adegem-Dorp, want fietsen en voetganger hebben rechtstreeks toegang naar het dorpscentrum.

Ontwerp

Recon Group voorziet twee types van doordachte architectuur; met een landelijke stijl.

Hier komen betaalbare woningen, rond een gezellige groene binnenplaats. Alle woningen van RECON Group zijn zuidgericht en bijzonder betaalbaar.

Energie

RECON bouw creëert  steeds woningen met een hoogstaand leefcomfort en een hoog isolatieniveau van E50 (de strengste norm!). Deze woningen zijn ruim en betaalbaar, maar verbruiken ook bijzonder weinig. Alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen (PV).

 

8f5541dfda07a714d7c79463638e86ff67.jpg

Technisch

De woningen hebben elk een volwaardige badkamer (met bad én douche), en een mooie maatkeuken met merktoestellen (vaatwas, koelkast, oven, fornuis, damkap).
Het interieur van de woningen wordt naar eigen smaak afgewerkt en zit in de prijs begrepen voor zover het budget dit voorziet in het lastenboek.
Standaard is er een hoge afwerkingsgraad voorzien. Vraag ernaar!

Aanpassen

De indeling van de woning kan aangepast worden mits het technisch uitvoerbaar is en de metselwerken nog niet begonnen zijn. Upgrades aan de afwerking van de woning en/of technieken kunnen altijd besproken worden.

Service en kwaliteit

RECON Bouw staat garant voor kwalitatieve afwerking en goede service, ook na verkoop.
Vergeet niet; nieuwbouw is nieuw. Het is een investering voor jaren zorgeloos wonen. 25 jaar zonder kosten is geen uitzondering.

De depots en kantoren van RECON Bouw zijn gelegen op een steenworp van het project, dit geeft u de garantie van kwaliteit en een goede service voor jaren.

Taksen:

Vermelde prijzen zijn zoals steeds exclusief 21% BTW (op het gebouw), 10% registratierechten (op de grondwaarde) en notariskosten. Daar kunnen we jammer genoeg niet onderuit.

Zijn inbegrepen:

Bouwkost ruwbouw tot en met afwerking, uitbreiding distributienetten, bouwcoördinatie, architect, studie stabiliteit & evt. sondering, veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving, klantenbegeleiding, waarborg Wet Breyne, keuring riolering, keuring electriciteit, Blowerdoortest met BCCA-certificaat.

Volgende kosten zijn niet inbegrepen:

Metingskosten, notariskosten verkavelingsakte, aansluitingskosten naar keuze (Telenet, Belgacom, …), tuinaanleg, opritten, schilderwerken, vloerbekleding op verdieping.

Stedenbouwkundige inlichtingen: GVG/WG/VV/GDV/GVKR

Woningen en gronden te koop

4-9  Vrije bouwgrond  H.O.  Vanaf 96.000 EUR
Vrije bouwgrond  G.B.  Vanaf 86.400 EUR
16  Landelijke woning  H.O.  Vanaf 255.000 EUR
13, 14, 15  Landelijke woning  G.B.  Vanaf 229.300 EUR
45  Landelijke woning  H.O.  Vanaf 261.164 EUR
40, 42  Landelijke woning  G.B.  Vanaf 235.359 EUR
47  Kijkwoning  G.B.  Optie
fd09c3e965c2cc0af220bd14ce4202c867.jpg