TE KOOP: Elckerlyckstraat, Roeselare

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Alle Afbeeldingen bekijken
             

Betaalbare woningen in Roeselare-Beveren

LAATSTE WONING!

RECON Bouw bouwt te Roeselare (Beveren) 9 betaalbare woningen van hoge kwaliteit. De woningen zijn zeer residentieel gelegen en nabij Beveren-centrum en de Brugsesteenweg.
Moderne architectuur met functioneel ingedeelde ruimtes, een hoogstaand leefcomfort en een hoog isolatieniveau van E38 of lager, voorzien van zonnepanelen. De woningen zijn ruim en betaalbaar!

De woningen hebben elk een volwaardige badkamer (met bad én douche), en een mooie maatkeuken met merktoestellen (vaatwas, koelkast, oven, fornuis, damkap).
Het interieur van de woningen wordt naar eigen smaak afgewerkt en een voldoende groot budget is hiervoor voorzien in het lastenboek.
Standaard is er een hoge afwerkingsgraad voorzien. Vraag ernaar!
De indeling van de woning kan aangepast worden mits het technisch uitvoerbaar is en de metselwerken nog niet begonnen zijn. Upgrades aan de afwerking van de woning en/of technieken kunnen altijd besproken worden. RECON Bouw staat garant voor kwalitatieve afwerking en goede service, ook na verkoop.
Vergeet niet; nieuwbouw is nieuw. Het is een investering voor jaren zorgeloos wonen. 25 jaar kostenarm is geen uitzondering.

Taksen:
Vermelde prijzen zijn zoals steeds exclusief 21% BTW (op het gebouw), 10% registratierechten (op de grondwaarde) en notariskosten. Daar kunnen we jammer genoeg niet onderuit.
Zijn inbegrepen:
Bouwkost ruwbouw tot en met afwerking, uitbreiding distributienetten, bouwcoördinatie, architect, studie stabiliteit & evt. sondering, veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving, klantenbegeleiding, waarborg Wet Breyne, keuring riolering, keuring electriciteit, Blowerdoortest met BCCA-certificaat.
Volgende kosten zijn niet inbegrepen:
Metingskosten, notariskosten verkavelingsakte, aansluitingskosten (Telenet, Belgacom, …), tuinaanleg, opritten, schilderwerken, vloerbekleding op verdieping.
Stedenbouwkundige inlichtingen: GVG/WG/VV/GDV/GVKR

Woningen te koop Roeselare

Half-open  310 m²  Verkocht
Half-open  322 m²  264.500 €
Half-open  334 m²  Verkocht
Half-open  343 m²  Verkocht
Half-open  308 m²  Verkocht
Half-open  325 m²  Verkocht
Grond Open bebouwing  368 m²  Verkocht
Half-open Bungalow  259 m²  Verkocht
Half-open Bungalow  259 m²  Verkocht