TE KOOP: Calvarieberg, Eeklo

Uitverkocht!
         

Comfortabel wonen in de stad

In centrum van Eeklo bouwen wij 15 betaalbare nieuwbouw woningen, met daarnaast een appartementsgebouwtje met 3 studio's.

Januari 2016: NIEUWS! Een aanvraag tot privatiseren van 10 private parkeerplaatsen is lopende. Meer info volgt.

Het project

De woningen zijn gelegen in het centrum van Eeklo en maar op enkele stappen van alle voorzieningen (Delhaize, Hubo, openbaar vervoer, winkels ...)
Moderne architectuur met functioneel ingedeelde ruimtes, een hoogstaand leefcomfort en een hoog isolatieniveau van minstens E54 (= minstens 10% beter dan de verplichte norm!). Deze doorzonwoningen zijn ruim en betaalbaar!

afe894680d27af4224f26ddbc51703db69.jpg

De woningen hebben elk een volwaardige badkamer (met bad én douche), en een mooie maatkeuken met merktoestellen (vaatwas, koelkast, oven, fornuis, damkap).
Het interieur van de woningen wordt naar eigen smaak afgewerkt en zit in de prijs begrepen voor zover het budget dit voorziet in het lastenboek.
Standaard is er een hoge afwerkingsgraad voorzien. Vraag ernaar!
De indeling van de woning kan aangepast worden mits het technisch uitvoerbaar is en de metselwerken nog niet begonnen zijn. Upgrades aan de afwerking van de woning en/of technieken kunnen altijd besproken worden. RECON Bouw staat garant voor kwalitatieve afwerking en goede service, ook na verkoop.
Vergeet niet; nieuwbouw is nieuw. Het is een investering voor jaren zorgeloos wonen. 25 jaar zonder kosten is geen uitzondering.

Taksen:
Vermelde prijzen zijn zoals steeds exclusief 21% BTW (op het gebouw), 10% registratierechten (op de grondwaarde) en notariskosten. Daar kunnen we jammer genoeg niet onderuit.
Zijn inbegrepen:
Bouwkost ruwbouw tot en met afwerking, uitbreiding distributienetten, bouwcoördinatie, architect, studie stabiliteit & evt. sondering, veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving, klantenbegeleiding, waarborg Wet Breyne, keuring riolering, keuring electriciteit, Blowerdoortest met BCCA-certificaat.
Volgende kosten zijn niet inbegrepen:
Metingskosten, notariskosten verkavelingsakte, aansluitingskosten (Telenet, Belgacom, …), tuinaanleg, opritten, schilderwerken, vloerbekleding op verdieping.
Stedenbouwkundige inlichtingen: GVG/WG/VV/GDV/GVKR

Woningen te koop

Half-open  Verkocht
Rijwoning  Verkocht
Rijwoning  Verkocht
Rijwoning  Verkocht
Half-open  Verkocht
Half-open  Verkocht
Rijwoning  Verkocht
Rijwoning  Verkocht
9+17  Half-open  Verkocht
10  Half-open  Verkocht
11  Half-open  Verkocht
12  Half-open  Verkocht
13  Rijwoning  Verkocht
14  Rijwoning  Verkocht
15  Half-open  Verkocht
16-S1  Appartement 1 slk  Optie
16-S2  Appartement 1 slk  Optie
16-S3  Appartement 1 slk  Optie
e2916b61781c6d6b4de4818cc5bf344a69.jpg