TE KOOP: Beerst-Blote, Diksmuide

Laatste garages!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Alle Afbeeldingen bekijken
         

Weidse zichten in de stad met zongerichte terrassen

LAATSTE GARAGES
(na seintje op 0472 200 300)

Het project ‘Beerst-Blote’ bestaat uit twee urban villa’s met elk 15 appartementen, gebouwd op een ruim ondergronds complex met parkeerplaatsen, garages en bergingen. De residentie, vlakbij het centrum en de winkelstraat, ligt midden in het groen, kijkt uit op het water en heeft een spectaculair weids uitzicht. Alle appartementen hebben zongerichte terrassen.

Situering van het project

Het project is gelegen op de beste ligging van Diksmuide! Op welgeteld 120m sta je in de Generaal Baron Jacquesstraat en op 400m kan je genieten van de Diksmuidse terrasjes op de Grote Markt. Het pittoreske begijnhof en de jachthaven Portus Dixmuda liggen vlakbij de residentie. Ook het grootwarenhuis is slechts op enkele stappen van het appartementsgebouw verwijderd.

Het uitgestrekte zicht op de weidevelden van Beerst-Blote en de Handzamevaart werkelijk adembenemend en nodigt uit om te wandelen en te fietsen. Landelijk wonen midden in de stad! Fantastisch!

Afwerking en Kwaliteit

De twee gebouwen tellen samen 30 residentiële appartementen die volledig op maat worden afgewerkt volgens de smaak van de koper. De appartementen hebben verschillende oppervlaktes en beschikken over 1 of 2 slaapkamers. Elk appartement heeft een zéér ruim leefterras waarop je gezellig kan tafelen terwijl je geniet van het landschap en het zicht op Diksmuide.

Je koopt rechtstreeks van de aannemer waardoor je profiteert van een uitgebreid pakket met heel aantrekkelijke handelswaardes. De appartementen zijn uitermate hoogwaardig afgewerkt met onder andere vloerverwarming, een maatkeuken, een ingerichte badkamer, …

De appartementen zijn bovendien uitermate goed geïsoleerd en beschikken elk over eigen zonnepanelen op het dak. Het energieverbruik wordt zo tot een minimum herleid, het comfort tot een maximum.

Aparte bijkomende bergingen, ruime parkeerplaatsen met berging en garages zijn ter beschikking in het ondergronds complex. Parkeerplaatsen of garages kunnen afzonderlijk aangekocht worden.

VG/WG/GDG/GVKR/GVV