Aannemingen

Recon Bouw bouwt woningen en appartementsgebouwen voor overheden, zoals sociale woningbouw

Jaarlijks bouwt en renoveert de groep 300 woningen en ook appartementen.

  •  
  •  
  •  
  •  

Een sterke en betrouwbare partner aan een scherpe prijs

Met een team van meer dan 120 eigen mensen, meer dan 30 jaar ervaring en sterke jaarlijkse groei is Recon Bouw de partner waar je kan op rekenen. Met haar vlijmscherpe prijzenpolitiek staat ze in de top van de residentiële bouwbedrijven.

Diensten

  • Ruwbouw metselwerken
  • Daktimmerwerk
  • Ramen en deuren (hout en PVC)
  • Maatkasten en keukens
  • Binnenschrijnwerk, binnendeuren, trappen.
  • Elektriciteit, ventilatie en sanitair

Ruwbouw metselwerken

Wij hebben meerdere teams van metselaars ter beschikking, maar beschikken ook over eigen een afdeling voor 'keramische snelbouwmuren'. De keramische wanden worden in onze fabriek te Maldegem op maat geproduceerd. Deze wanden hebben een identieke kwaliteit en zijn zéér maatvast. Bovendien ondervinden we met een dergelijke werkwijze geen hinder van vorst of regen. Garantie op kwaliteit, doorlooptijd en scherpe prijs die niet met illegale buitenlandse onderaannemers tot stand komt. Onze keramische muren zijn ATG-gekeurd.

Daktimmerwerk

Dakwerken, dakconstructies, gevelbekleding, schrijn- & timmerwerken gebeuren hoofdzakelijk door eigen mensen met jarenlange ervaring.

Ramen en deuren (hout en PVC)

Onze eigen schrijnwerkatelier heeft een uitstekende reputatie in luxueus houten buitenschrijnwerk in massief hardhout (Afzelia, afrormosia, eik, ...), zowel landelijke, moderne als villastijl. Neem gerust een kijkje op www.reconschrijnwerk.be.

Ook beschikken wij voor groepsbouwprojecten over een afdeling PVC ramen en deuren. Deze werd recent volledig vernieuwd met de modernste machines om aan een scherpe en concurrentiële prijs te kunnen werken.

Ook de plaatsing gebeurt in ons beheer. Kwalitatieve afwerking in hier een must.

 

Maatkasten en keukens

RECON Schrijnwerk heeft een eigen keuken- en kastenafdeling die jaarlijks enkele fantastische mooie keukens bouwt. Fineer, massief of laminaat is mogelijk. In groepsbouwprojecten en totaalrenovaties plaatsen we jaarlijks meer dan 200 keukens. Gaande van budgetvriendelijke tot high-end keukens uit onze eigen productieafdeling.

Binnenschrijnwerk, binnendeuren, trappen.

Het volledige binnenschrijnwerk, zoals kasten, binnendeuren en trappen worden door onze eigen diensten verzorgd. Op vandaag betekent dit een sterk concurrentieel voordeel door de strakke timing en de steeds complexer wordende projecten.

Elektriciteit, ventilatie en sanitair

Wij coördineren de volledige technieken van een project. Vaste afspraken met onze onderaannemers zorgen ervoor dat u snel, correct en volgens de afspraken wordt bediend. Een goede dienst-na-verkoop is hier essentieel.

Hoogwaardige referenties dankzij jarenlange ervaring en het vakmanschap van onze medewerkers.

Efficiënte projectaanpak, in het bouwen van kwaliteitsvolle,
duurzame, ecologische woningen tot oplossingen voor professionelen
in diverse sectoren.